vineri, 22 mai 2015

Niciodată împreuna - J.A Redmerski


Nume: Niciodată împreună
Autor: J.A Redmerski
Editura: Trei
Număr pagini: 480

Cartea lui J.A Redmerski este fascinantă. Mi-a plăcut cum au fost construite personajele, modul de a fi al lor, dar şi modul de a fi prezentate. Am empatizat cu Camryn Bennet, am mers în aventurile ei şi am avut sentimente alături de ea. Această tânără fermecătoare se hotărăşte să îşi ia viaţa de la capăt şi să plece în lume, doar cu o geantă la ea. Astfel se urcă în primul autobuz şi pleacă către necunoscut.
Cred cu tărie că mi-ar plăcea să pot să fac şi eu asta. Să plec undeva spre necunoscut, să am timp doar pentru mine, pentru a-mi pune ordine în gânduri şi în suflet. Să pot să uit de dramele cu care ne confruntăm cu toţii zi de zi.
Partea frumoasă a cărţii este îsă întâlnirea ei cu Andrew Parrish, un tânăr fermecător, sexi, care şi el are un trecut tumultos. Desigur, o fată singură într-un autobuz ce dă de un bărbat, trezeşte suspiciuni. Oare va putea să aibă ea încredere în el, oare este el sufletul ei preche sau şi mai bine spus, oare o va face Andrew să simtă din nou pe Camryn?
Niciodată împreună este un roman de o pasiune exceptională, încărcat cu momente de fericirie, cu zâmbete, dar şi cu lacrimi. Vă recomand această carte, care vă dezvăluie un mod inedit  de a face faţă problemelor . 

Şi desigur, câteva citate din carte:

"Nu mai ştiu ce vreau sau ce simt şi nu cred că am ştiut vreodată cu adevărat."

"Cred că dacă ar exista reîncarnare, noi am fost iubiţi în toate vieţile noastre anterioare."

Să vă prezinz şi sinopsisul cărţii:

Camryn Bennett, o tânără în vârstă de douăzeci de ani, crede că ştie exact în ce direcţie se îndreaptă viaţa ei. Însă după o noapte de pomină la cel mai extravagant club din Raleigh, North Carolina, şochează pe toată lumea – inclusiv pe sine – când se hotărăşte să renunţe la singura viaţă pe care a cunoscut-o vreodată şi să ia totul de la început. Având la ea doar poşeta şi telefonul mobil, Camryn se urcă într-un autobuz Greyhoud, gata să se găsească pe sine însăşi. În schimb, îl găseşte pe Andrew Parrish.
Sexy şi provocator, Andrew o face să simtă dragostea şi pasiunea în feluri pe care Camryn nu şi le ar fi imaginat niciodată. Însă bărbatul din viaţa ei ascunde un secret. Îi va apropia acesta definitiv sau îi va distruge ireversibil?

3 comentarii:

  1. frumoasa prezentare.trebuie si eu s-o citesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Până și titlul mă face să vreau să citesc această carte. Îmi place foarte mult coperta și faptul că e albă, îmi plac cărțile așa. Bine, ăsta n-ar trebui să fie un aspect pe baza căruia să-mi aleg cărțile, dar, să fim serioși, cui nu îi plac cărțile frumoase? :) Recenzia ta îmi place, și citatele mă fac să vreau și mai mult s-o citesc. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc Arci:-* astept o părere. Este o carte superbă.
    Andrei, și mie îmi plac cărţile care arată bine, deci nu te judec. Mă bucur că ţi-a plăcut și îţi recomand cartea. Sper să îţi lase un gust la fel de plăcut ca și mie. Te pup :-*

    RăspundețiȘtergere